Scapa de grasimea abdominala fara efort (P)

Daca iarna putem ascunde cu ajutorul hainelor depunerile de grasime de pe abdomen, iata ca vara nu putem spune acelasi lucru. Depunerile de grasime din zona abdominala reprezinta probabil una dintre cele mai mari probleme pentru majoritatea  femeilor.

Trebuie sa recunoastem ca 3 din 5 femei au complexe privind silueta, cele mai multe nemultumiri fiind generate de burtica care este una dintre acele imperfectiuni greu de corectat. Motivul este unul destul de complex, astfel ca grasimea abdominala nu dispare prin exercitii fizice anaerobe, chiar daca majoritatea dintre noi cred asta, deci nu ajuta abdomenele, ci exercitiile aerobe, de tip cardio, precum alergatul si inotul.

Alaturi de un program bine definit de exercitii fizice si o alimentatie sanatoasa, un alt ajutor de a va modela corpul intr-un mod armonios vine de la numeroasele aparate de vibromasaj. Acestea sunt excelente pentru incepatorii care doresc sa stimuleze arderea surplusului de grasime, pentru proaspetele mamici care doresc sa revina la silueta de dinante de nastere si chiar pentru persoanele varstnice, care doresc sa-si imbunatateasca densitatea osoasa si circulatia sangelui. Aparatele de vibromasaj sunt ideale pentru uz casnic si pot fi utilizate oricand pentru a fi mereu pregatit fizic pentru orice anotimp.

Exista numeroase aparate de vibromasaj potrivite pentru orice tip de persoana. Toate aparatele de vibromasaj asigura programe variate de exercitii, care difera in functie de model si de pret.

De asemenea, acestea prezinta de regula un display practic care afiseaza timpul, amplitudinea, frecventa, accelerarea si pozitia de exercitiu. Beneficiile folosirii aparatului de vibromasaj: relaxeaza si modeleaza corpul, lupta eficient impotriva celulitei, imbunatateste circulatia sanguine, creste mobilitatea articulatiilor, stimuleaza productia hormonului de crestere, trateaza reumatismul, imbunatateste echilibrul si combate stresul si depresia.

De asemenea, va puteti modela talia cu ajutorul inelului pilates, acesta fiind un mod distractiv si eficient de workout. Persoanele care au folosit acest inel, sustin ca prin exercitii cu cercul, in sase saptamani, au reusit sa scape de burtica si sa obtina un abdomen de invidiat, si chiar au slabit circa trei kilograme, fara niciun regim alimentar special.

Daca nu te simti in stare sa alergi sau sa te duci la inot, poti reduce grasimea abdominala si acasa, cu ajutorului acestui inel. Un astfel de articol sportive poti gasi si printre produsele celor de la InSPORTline, alaturi de toate secificatiile produsului.

Folosirea acestuia este una foarte usoara si nu necesita instructiuni, insa ca o mica completare exercitiile se efectueaza presand impotriva rezistentei cercului, pentru a fi un exercitiu cat mai eficient.  Ceea ce trebuie sa retineti este factul ca este destinat nu doar tonifierii muschilor din partea inferioara ci si a celor din partea superioara a corpului.

Exercitiile regulate va reusi sa va scape corpul de excesul de grasime pe zonele cu probleme, cum ar fi abdomenul, fesele, soldurile si picioarele. Miscarile efectuate influenteaza pozitiv functionarea soldurilor, atat a spatelui inferior cat si a intreagii zone a coloanei vertebrale.

Efectiuarea exercitiilor regulate cu un inel pilates va duce la consolidarea eficienta a intregului organism. Acesta are o greutate relativ redusa si dimensiuni compacte, datorita carora il puteti transforma foarte rapid, puteti efectua diferite trucuri sau, de ce nu, puteti folosi mai multe cercuri simultan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *