Cateva cuvinte dupa o conferinta medicala…

Am fost la Bruxelles zilele trecute pentru a asista alaturi de multi alti profesori din toata europa la o conferinta legata de recuperarea in boli articulare precum scolioza sau cifoza. O conferinta interesanta care s-a transformat intr-un city-break Bruxelles, pentru ca mi-am luat inca o zi libera de la lucru pentru a putea vizita orasul capitala al Belgiei.

Bruxelles este un oras interesant, cu multe cladiri vechi care au supravietuit suprinzator celor doua razboaie mondiale, dar si cu o multime de giganti de sticla si ciment. Un oras in care nu am avut timp sa vad si sa degust tot ceea ce am vrut. Belgienii sunt cunoscuti pentru berea si mai ales pentru ciocolata pe care o produc.

Din pacate la capitolul ciocolata nu am putut sa servesc foarte mult, nu vreau sa ma trezesc cu diabet de pe acum, dar berea a fost excelenta, rece, asa cum trebuie. Daca nemtii scot bere in masa, belgienii vor sa exceleze prin varietatea de modele. O gramada de beri aromate ba cu capsuni, ba cu cirese, ba combinatii cu alcool. Gaseai de toate. La finalul unei seri am gustat si o bere cu 12 % alcool, care m-a dat complet peste cap, de a trebuit sa fug direct la somn.

A doua zi am ajuns la conferinta, dar n-am retinut foarte multe din cauza unei mahmureli teribile. Cert e ca multe dintre noile descoperiri in domeniul recuperarii in scolioza si cifoza au fost publicate recent, asa ca oricum voi parcurge tehnicile acestora si voi cauta si o metoda de implementare in cabinet.

Pana atunci, personal va urez sa vizitati capitala Belgiei, este o locatie foarte frumoasa si luxoasa. Legat de recuperare, voi posta in viitor mai multe articole, poate va vor fi de ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *