Dupa o ora de fotbal….

…. in care ai alergat bine de tot, te simti putin ciudat. Simti ca muschii nu te mai tin ? Parca n-ai mai jucat de mult si muschii simt asta. Iti zici ca pana maine trece, mai ales daca bagi un somn ceva mai lung. Maine vei fi fresh la lucru, ca de aia te-ai dus sa alergi.

Dar te trezesti dimineata si iti dai seama ca muschii te dor in continuare si nu prea iti place asta. Toata ziua la lucru te-ai miscat ca un mos si nu se simte bine. Ai vrea sa nu mai fie asa.

Partea buna e ca sunt solutii. O crema pentru relaxare musculara e extrem de utila, mai ales daca te dai de seara. Vei simti diferenta a doua zi. Poate chiar si imediat dupa ce te dai, daca iei o crema buna (am lasat un link mai sus, poti sa arunci o privire). Cert e ca de la o anumita vreme parca nu te mai tin asa bine muschii si ai prefera sa nu ai dureri dupa ce ai mers si ai practicat orice sport (fie el fotbal cu baietii, un tenis cu un amic sau o plimbare pe bicicleta cu partenera de viata). Dupa cum ziceam, o crema buna si mai ales o incalzire propice iti pot da mai multe sanse sa nu ai dureri musculare si sa fi in forma si a doua zi pentru lucru sau orice activitate ai in plan.

Acest articol este adresat acelor barbati. Cei care au imbatranit dar carora inca le place sportul si mai vor sa il practice. Si chiar daca uneori e greu de acceptat asta, mai e nevoie si de ajutor. Ajutor care iti poate da o viata ceva mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *