Miscare cu telefonul mobil in buzunar

Petrecem cel putin 8 ore pe zi asezati pe scaunul de birou iar de cele mai multe ori nu reusim sa facem mai mult de 10 minute de miscare in acest interval. Programul incarcat, oboseala sau chiar lenea ne impiedica sa vizitam sala de fitness, atat de des pe cat ne-am dori.

In cazul in care descrierea de mai sus vi se potriveste nu trebuie sa va speriati! Cu aceasta problema se confrunta majoritatea pamantenilor, insa exista solutii la indemana oricui.

Telefonul mobil a devenit mai mult decat un simplu accesoriu fiind nelipsit din buzunarul oricarui angajat. Astfel nu este de mirare faptul ca dezvoltatorii de aplicatii pe mobil au creat si lansat sute de programe si accesorii pentru incurajarea exercitiilor fizice.

Niciodata nu a fost mai simplu sa iti monitorizezi exercitiile fizice!

Mersul pe bicicleta, alegatul sau chiar mersul pe jos pot fi cu usurinta monitorizate prin simpla instalare a unui program pe telefonul personal.

Indiferent de tipul de miscare fizica intreprinsa majoritatea aplicatiilor ofera informatii despre distanta parcursa, numarul de calorii arse si o statistica zilnica a progresului facut de utilizator.

Cu ajutorul acestor date iti poti supraveghea cu usurinta toate activitatile fizice intreprinse. Tot ce trebuie sa faci este sa ai telefonul mobil cu tine in permanenta.

Aplicatiile de fitness si running – la cea mai mare cautare

Majoritatea aplicatiilor care monitorizeaza miscarea sunt oferite in mod gratuit iar printre cele mai accesate se numara programele de fitness si running. Aceste programe au interfete prietenoase, sunt usor de folosit si ofera toate informatiile necesare pentru ca utilizatorul sa stie numarul de kilometri parcursi si caloriile consumate.

Daca tot ai alergat cativa kilometri nu ar fi mai bine sa ii donezi?

In cazul in care mai este nevoie de inca o motivatie pentru a intreprinde zilnic cateva exercitii fizice trebuie sa stiti ca exista nenumarata campanii sociale pentru strangere de fonduri cu ajutorul kilometrilor parcursi de catre utilizatori. Astfel faci miscare si ajuti si comunitatea!

Creativitatea dezvoltatorilor de aplicatii nu se va opri aici iar in viitor vor aparea noi modalitati de a convinge detinatorii de telefoane mobile sa descarce si sa foloseasca „antrenorii personali“ virtuali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *