Sporturile de iarna si sanatatea

In prag de iarna ne putem gandi la noi metoda de a ne exersa musculatura. Si cand ma refer la iarna si exercitii fizice, ne referim la ski sau snowboard. Am avut o tentativa de iarna acum cateva zile, cand a nins binisor in zona Moldovei, prin Suceava si Neamt, dar locatiile respective sunt nitel cam departe de mine, motiv pentru care voi astepta pana cand domeniul de ski Transalpina Resort va fi deschis.

Nu am fost niciodata acolo, dar am inteles ca in curand va fi eligibil pentru competitii de iarna, ceea ce inseamna ca partia e aproape gata si poate primi turisti. De ajuns acolo nu ar trebui sa fie greu, de la Brezoi tinem drumul de Voineasa pana aproape de Obarsia Lotrului. Trebuie sa verificam mai atent, dar in mod normal telecabina ar trebui sa fie undeva la drumul principal.

Marea problema ar fi ca nu ne putem caza prea aproape de Transalpina Resort pentru ca nu sunt multe locuri de cazare sus in munte. La poalele lui insa sunt o multime de cabane si cabanute. Sa speram totusi ca inundatile din aceasta vara nu le-au deteriorat.

Oricum, probabil ca in decembrie, imediat ce ninge pentru prima oara, vom arunca o privire pe acolo si vom reveni cu cateva impresii despre domeniul schiabil din Transalpina. Pana atunci, daca ati mers pe acolo si inca nu am pus un update, lasati-ne cateva impresii si poate o poza cu experienta voastra pe Transalpina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *