Viruşii stomacali si cum scapi de ei in mod natural

Virusii stomacali sunt o problema masiva daca nu sunt tratati corespunzator. Stiu asta, pentru ca recent am dat avut unul. Nu stiu exact de unde l-am luat, dar am o banuiala, motiv pentru care de fiecare data cand ma gandesc la acel aliment mi se face un pic rau. Problema cu acestia virusi stomacali e ca iti dau sistemul digestiv peste cap si te slabesc teribil.

Mai precis, printre primele efecte pe care o sa le simti o sa fie stomacul dureros, o senzatie de umflare la nivelul abdomenului si diareea. In functie de caz, poate sa dureze cateva ore, dar daca nu e tratata corespunzator, poate sa ajunga la cateva zile. Nu mai zicem nici de senzatia de rau constanta care apar odata cu aceste simptome. In primele ore nu ai cum sa scapi de aceste simptome, dar daca iei tratamentul din timp, s-ar putea sa iti treaca ceva mai repede.

In general, aici as recomanda metoda naturista, adica sa consumati alimente care sa va scape de diaree si de durerile abdominale. Cu toate astea, eu personal recomand sa aveti la indemana si 2-3 pastile de ceva medicamente anti-diareic, in cazul in care situatia nu se imbunatateste.

Asa, revenim la metodele naturiste pentru a trata acestia virusi stomacali. In prima faza, lichide. Aveti grija sa beti cate o gura de apa macar la o ora, chiar daca nu simtiti nevoia. Veti vedea ca va veti simti ceva mai bine in timp. Sau, pentru a mai scapa de spasme, va recomand un ceai de menta indulcit usor cu miere. Poate si cu ceva paine prajita langa, sa ajutati putin si stomacul.

Iar pentru a ii da si ceva vitamine si glucide, va recomand sa mancati banane. Apoi, usor usor veti vedea ca merg si alte alimente. Evitati alimentele grase o perioada, pentru ca s-ar putea sa va revina starea de rau.

In esenta, trebuie alimente cu fibre si care sa ajuta stomacul sa “intareasca” cumva alimentele in colon, pentru a scapa de problema. Legat de virus, daca nu e nimic grav (gen daca dupa 2 zile nu trece, mergeti la medic), in mod normal organismul se ocupa de el destul de rapid.

Voi ce ati folosit sa scapati de virusii stomacali ? Sunt curios si de alte solutii folosite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *