Costume de baie întregi pentru gravide

Clasice şi mereu la modă

Eşti însărcinată, îţi place să înoţi sau pur şi simplu să te relaxezi pe plajă citind o carte? Nu-ți mai face griji. Femeile gravide au aceleași drepturi ca oricine altcineva atunci când vine vorba de a se bucura de activitățile lor preferate pe timpul verii, așa că nu simți că trebuie să te simţi exclusă.

Din fericire, e mult mai usor acum sa alegi costume de baie intregi pentru gravide. Acestea, ca cele mai multe alte articole vestimentare de maternitate, au suferit schimbări atât în ​​ceea ce privește designul, cât și fabricarea. Acest lucru a fost ajutat enorm de schimbări în întinderea și rezistența inerentă a anumitor fibre cum ar fi spandex, elastan și lycra.

Nu am nimic de purtat!– nimic mai greșit

Costumele de baie pe care obişnuieşti să le porţi de obicei, este posibil să fie în continuare potrivite cel puțin pentru primul trimestru. Cele mai multe femei nu “arată” până la trimestrul al doilea de sarcină, așa că, dacă eşti obişnuită să porţi un costum de baie din două piese, acest lucru va fi probabil posibil pentru primele luni.

Unor femei le place să-și arate pântecul de gravidă și să poarte bikini până în trimestrul al treilea. Însă majoritatea simt că vor să fie mai discrete și cel puțin să aibă un strat de acoperire, indiferent cât de subțire este țesătura. Aşadar, costumul de baie întreg este opţiunea cea mai potrivită pentru această perioadă. Este un model clasic şi mereu la modă. În plus te va proteja mai bine de razele puternice ale soarelui.

Poţi alege chiar un costum de baie tip tankini. Acesta este un model foarte popular în timpul sarcinii, deoarece acoperă burta, însă slipul este tip bikini.

Costumul de baie întreg poate fi complet de un pareo sau sarong. Ţine cont de faptul că este recomandat să mergi pe culori închise şi imprimeuri mici. Toate acestea dau iluzia unei siluete mai mici.

Dacă mergi la mare sau la o piscină în aer liber poarta neapărat alaturi de costumul de baie întreg o pălărie pentru a îţi proteja fata. O pălărie este cea mai bună protecţie solară pentru faţă şi gât. De asemenea, şi cremă de plajă specială pentru perioada sarcinii.

Ţie ce tip de costum de baie pentru gravide ţi se potriveşte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *