Rochie furou pentru nuntă

Sezonul nuntilor a ajuns la ultima luna, sper ca ati avut o vara frumoasa la aceste evenimente si mai ales sanatoasa. Mai ales ca astfel de evenimente sunt evenimente care aduc laolalta multa mancare si bautura, speranta mea e ca ati reusit sa va controlati impulsul de a incerca din fiecare cate un pic si ati fost mai cumpatati. Iar pentru cei care nu au fost cumparati, urmeaza zilele urmatoare niste articole speciale pentru voi, in cazul in care suferiti. Dintr-un motiv sau altul.

Pana atunci, va las un un guest post scris de Denisa, in care ne explica despre un tip de rochie nou pentru nunta: rochia furou.

Alege o ținută nonconformistă

Era rochiilor tip prințesă sau sirenă începe să apună și în lumina reflectoarelor au început să intre rochiile minimaliste și în linii cât mai simple. Una dintre ele este rochia furou care se regăsește tot mai mult pe podiumurile marilor case de modă.

Ca și invitată la o nuntă, alegerea ținutei presupune multă atenție pentru că vrei să ai o apariție spectaculoasă, dar în același timp nu îți poți permite să întreci mireasa prin apariția ta. O rochie roșie din satin este o alegere cât se poate de clasică dar și senzuală în același timp. Ce o face atât de controversată este tocmai simplitatea ei. Fără aplicații sau alte artificii de creație, rochia furou îți pune în valoare frumusețea trupului tău într-o stare cât mai aproape de naturalețe. Tocmai de aceea, ai nevoie de o siluetă cât mai armonioasă pentru a putea purta o astfel de ținută. Se recomandă ca și restul ținutei să fie la un nivel cât mai simplu pentru a avea un look minimalist dar foarte actual.

Dacă nunta la care vei lua parte este un eveniment care nu impune un dresscode elegant și rigid, optează pentru o rochie furou dintr-un material cu aplicații de dantelă pe partea de sus și cu un efect în degrade în partea de jos. O astfel de rochie relaxată și comodă este alegerea perfectă pentru o nuntă în sezonul cald. Pentru a păstra totuși o notă festivă, alege o pereche de sandale elegante cu toc într-o culoare asortată cu rochia.

O rochie furou este relativ simplă și fără detalii care să îi ofere prea multă personalitate. Tocmai de aceea te sfătuim să alegi un model care are mici artificii stilistice pentru a o scoate din zona plictisitoare și de anonimat. O line a gâtului în V și un spate mai decoltat sunt elemente care transformă un outfit banal într-unul care va ieși în evidență. Și în ceea ce privește accesorizarea ai liber la elemente care să completeze acest look contemporan și minimalist. O pereche de sandale tip gladiator cu multe barete și un plic de piele asortat sunt exact ceea ce lipsea!

Fiind un element atât de simplu de purtat, o rochie furou pentru nuntă cere mare atenție la celelalte detalii. Nu te lăsa indusă în eroare de croiul simplu. În acest caz, less is more.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *