Lara, Turcia, un rasfat turistic

Lasam putin partea de medicina naturista deoparte si ne pregatim de vacanta. Pentru ca trebuie sa ne intretinem si sufleteste putin. Dupa multe cautati, am decis sa mergem in Lara, Turcia.

Nisipoasa Lara Beach se intinde la aproximativ 12 km catre est si se bucura de prezenta steagului albastru. Aici plaja incepe la est de stancile din Antalya, numai ce trece de Cascada Duden de Jos iar la est de cascada un punct de teren se extinde in Golful Antalya. Restaurantele, hotelurile si multe alte servicii gazduiesc vizitatorii care prefera sa inoate in mare parte folosind platformele si docurile.

Adevarata plaja de nisip incepe din partea de est a punctului si se extinde pe mai multi kilometri. Cele mai multe parti ale plajei sunt presarate cu puncte comerciale care ofera servicii diverse pentru turisti: umbrele de soare, scaune de plaja, gustari si bauturi, dusuri, chiar si momente de divertisment.

Direct din centrul Antalyei se ajunge la Lara Beach cu usurinta, cu microbuze care circula de-a lungul plajei, pana la capatul zonei de acces a publicului. Peste plaja superba se suprapune apa de un albastru cristalin, unde ni se ofera ocazia practicarii sporturilor nautice.

Pentru cei care adora viata de noapte Lara Beach le pune la dispozitie puncte de interes in jurul principalelor hoteluri, restaurante, cafenele si baruri. Cine doreste sa aibe parte de o petrecere pe cinste, e poftit sa petreaca o noapte pe coasta Antalyei.

Lara Beach ofera cu siguranta cea mai buna formula in care soarele, nisipul, un strop din aroma de viata de noapte si o atingerea usoara a luxului si modernului, dau un gust unic vacantelor petrecute aici. Lara a devenit cunoscuta cu doar 10 de ani in urma si s-a dezvoltat foarte repede cu ajutorul turismului. Astazi, regiunea Lara este una dintre cele mai populare zone turistice din Turcia, avand o fascinanta plaja de nisip si ape limpezi precum cristalul.

Asadar, pentru aceasta vara, recomandarea noastra naturista spune in felul urmator: sejur Lara, Turcia. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *