Sucuri naturale pe timpul iernii

Toamna a sosit si in Romania, chiar daca am avut impresia ca am trecut direct din primavara in toamna. Am avut o luna frumoasa, in august, iar apoi toamna si-a intrat in dreptul din a doua jumatate a lunii septembrie. Acum deja mergem spre a doua jumatate a lunii octombrie iar vremea s-a racit simtitor, motiv pentru care unele persoane incep sa sufere incet incet de picioare reci si oase amortite.

Acum inca e ok, insa in iarna, cand fructele si legumele naturale vor fi in cantitate mai mica, este important sa stiti cateva sucuri naturale pe care le puteti face la storcator ca sa treceti cu mai putine raceli si nas infundat peste iarna.

Sucul nr.1: 3 Portocale, 2 Grefe, o lamaie, o banana (pentru indulcire) – un suc simplu de facut la un storcator electric si aromat, numai bun dupa o zi de umblat prin zapada iarna. Asta alaturi de un vin cald. Dar asta ceva mai tarziu, dupa cina…

Sucul nr. 2: 2 Grefe, 4 lichii, un pomelo, un ananas – un suc dulce acidulat plin de antioxidanti perfect pentru perioada rece, care va ajuta organismul sa te protejeze mai bine de actiunile puternice ale crivatului

Sucul nr. 3: o portocala, o banana, un ananas, 3 mandarine – Un suc dulceg si usor acidulat cu care poti sa iti incepi ziua pentru a iti porni musculatura.

Cam acestea sunt sfaturile mele de sucuri de iarna…. in mijlocul toamnei. Desigur, vremea este inca frumoasa acum, dar in timp se va inrautati. Pana atunci insa imi iau imbracaminte fox si pornesc cu motorul prin padure. Pentru ca vremea este buna si pot profita de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *