Cremele antireumatice

Multa vreme a cautat o vecine de-a mea un tratament natural reumatism bun pentru conditia ei. Unele mergeau temporar, altele nu mergeau iar altele o faceau sa se simta si mai rau.

Boala reumatica de care sufera se numeste reumatism articular acut si e destul de neplacuta. Sa simti ca nu te poti misca e cel mai neplacut lucru din univers. O stie toata lumea. Sunt sigur ca sunteti multi care v-ati accidentat la un moment dat si nu ati reusit sa mai mergeti sau sa faceti lucrurile pe care le faceti de obicei. Dar de obicei cu tratament si recuperare iti evii la o forma buna.

Din pacate nu e la fel si in cazul reumatismului. Boala odata instalata pleaca greu, ca bolile de inima, cancerul, virusul HIV si alte boli de astea nasoale. Nu se manifesta la fel de rau, dureaza mult pana cand o asemenea boala iti vine de hac, dar cu siguranta iti face viata amara.

De-a lungul timpului s-au dezvoltat o gramada de creme bune pentru momentele in care reumatismul incearca sa isi faca de cap. Cele mai bune descoperite aici de echipa retete naturiste info sunt cele naturale, bazate pe extracte din plante si care intra extrem de usor in piele. Alea sunt cele mai bune creme pe care le poti gasi si daca vezi si vreuna cu spanz sau ceva, baga la cap, pentru ca spanzul e un bun relaxant.

Unde vezi produse de genul pentru relaxare, merita. Dupa fotbal, daca ai reumatism sau daca ai dureri musculare. Avem de toate cremele de genul cu spanz si efectiv isi fac treaba rapid si bine, motiv pentru care le avem in sertare in caz de dureri articulare sau musculare. Sau reumatice.

Noi recomandam Aliphia. Avem o gramada de creme de la ei, foarte bune, dupa cum am spus. Posibil sa mai fie si alte creme similare, dar nu am dat de o crema naturala la fel de buna momentan.

Voi ce folositi pentru reumatism ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *