Tratamente naturiste intepaturi insecte

Intepaturile de insecte pot provoca de la dureri minore, la inflamari serioase are tesutului epitelial in anumite cazuri, astfel incat este necesar tratament medicamentos sau naturist pentru a scapa de aceasta problema. In acest articol voi descrie 5 metode de a scapa de tratament intepaturi de insecte. Cele mai simple si accesibile tratamente naturiste pentru intepaturi de insecte:

1. Gheata – gheata e cel mai simplu remediu pentru inflamatii, pentru ca reduc inflamatia si nivelul de durere simtit. Asta este pentru cazurile simple.

2. Praf de copt – acesta ajuta impotriva intepaturilor cauzate de insecte. Poti faci o pasta cu apa si sa o aplici in zona inflamata sau poti sa iti pui picioarele (daca albina te-a intepat in picior) intr-un lighean cu apa calduta cu bicarbonat.

3. Noroiul – poate parea un tratament ciudat, dar acesta ajuta sa va protejati in primul rand impotriva intepaturilor de insecte, dar actioneaza si ca un calmant pe zonele inflamate.

4. Ceapa si usturoiul au un efect benefic in special impotriva intepaturilor de albina si de viespe. Spala bine locul cu apa si sapun si scoate acul din piele, urmand apoi sa aplici foi de ceapa si usturoi pe locul afectat si sa freci bine. Poti folosi si frunze de varza sau patrunjel in acelasi mod.

5. Galbenele – o infuzie de cateva galbenele intr-un litru de apa, urmata de comprese cu acea substanta face minuni in cazul intepaturilor de insecte.

Daca sunt probleme mai grave sau alergii, este recomandat sa va adresati medicului dumneavoastra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *