Cateva solutii pentru slabit pe termen lung

Romania a ajuns din urma multe state occidentale, din pacate nu in domeniile in care ne-am fi dorit noi sa le ajunga din urma. Nu e vorba de autostrazi, drumuri pavate sau alte lucruri de genul, ci e vorba de nivelul obezitatii. De prin 2004-2005 incoace e in special aceasta problema, cand o multime de produse la preturi extrem de mici au invadat rafturi, iar multe din acele produse contineau si inca mai contin diverse substante care cumva influenteaza nivelul greutatii corporale. In timp lumea s-a mai obisnuit cu toate aceste produse si incearca sa le evite pe cele mai de proasta calitate si sa cumpere produse mai bune. Din pacate multe persoane au problem cu greutatea si incearca diverse metode prin care sa reuseasca sa dea jos ceva kilograme ca sa isi faca viata mai usoara. Una dintre aceste metode este cafeaua verde, iar in randurile urmatoare o sa incerc sa explic pe scurt cum slabesti cu cafea verde.

Cafeaua verde este bine cunoscuta pentru beneficiile pe care le are, printre care ajutorul pe care il ofera la pierderea in greutate, reduce hipertensiunea arteriala si ofera o stare generala de bine organismului.

Se pare ca principalele component aflate in cafeaua verde care ajuta la slabit sunt cofeina si acidul clorgenic. Acidul clorgenic este un antioxidant care ar ajuta la un mai bun metabolism, in timp ce cofeina reduce pofta de mancare. Au fost studii realizate acum ceva timp de soareci de laborator care au demonstrate ca un extractul din cafeaua verde ajuta la reducerea grasimii corporale dar si a grasimii din ficat, unul din locurile frecvente in care aceasta se depune si care afecteaza organismul.

Pe langa acest supliment, mai poti incerca si Visislim – gasesti Visislim aici – aceasta fiind o L-carnitina, un mijloc util pentru eliminarea grasimilor. Dar in cazul acestui supliment trebuie sa ai un program bun si sa il iei frecvent pentru a putea efectele dorite.

Si daca vrei sa ai cu adevarat success in a slabi ceva kilograme in fiecare luna, probabil ar fi bine sa incerci sa mergi la sala. E simplu sa alegi pe banda si slabesti, pentru ca alergatul ajuta cel mai mult la slabit, pentru ca pune in miscare o multime de muschi din organism.

O combinatie intre 2 dintre aceste solutii (Visaslim cu alergare sau cafeaua verde cu alergare) pot sa aiba efecte benefice pe termen lung. E mai bine sa slabesti cate 5 kg in fiecare luna decat deodata, pentru ca riscul de a reveni la fosta greutate este mai mare. Gradual e mult mai usor si mai sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *