Fata unui actor

De fiecare data cand apuc sa mai merg la vreun teatru sau vreo reprezentatie in Bucuresti, incerc sa imi iau un loc in randurile 2-5. De ce acolo, va intrebati ? Ei bine, pe langa faptul ca vad piesa mai bine, pot admira mai bine costumele, coafurile, unghille si tot ceea ce isi pun actorii pe ei pentru un rol. Ma gandesc la asta pentru ca de multe ori as vrea sa incerc si eu sa reproduc si eu anumite costume pentru diverse piese mai mici de teatru la mine in provincie. Chiar la ultima reprezentatie la care am fost am vazut o actrita care juca rolul personajului negative si care avea niste unghii impresionante. Asa ca inainte sa ma intorc acasa, am trecut pe la un magazine si mi-am cumparat niste kit pentru unghii false cu gel, ca sa vad daca il pot reproduce mai bine.

Evident, nu trebuie neaparat sa mergi la o piesa de teatru ca sa iti gasesti inspiratie pentru diverse costume. In 2016 poti gasi foarte usor multe idei pe internet, sunt o multime de canale de youtube care te pot invata o multime de lucruri. Eu personal am invatat multe tehnici de machiaj de pe youtube, suficiente ca sa invat cum sa te transformi intr-o diva, pentru ca a fost mult mai simplu decat sa deranjez pe cineva in fiecare zi cu asta.

Dar legat de teatru, prefer sa ma duc in primul rand pentru ca imi place sa mai vad cate ceva nou din cand in cand (sau sa revad o veche piesa care mi-a placut) si imi place sa ma mai plimb prin oras, sa mai iau pulsul acestuia.

Oricum, cand am ajuns acasa, mi-am luat kitul de unghii cu gel si kitul de unghii false si am cautat sa vad cum se fac ceva similar cu ce am vazut la piesa de teatru. Kitul pentru unghii false l-am folosit de altfel si cateva saptamani mai tarziu, cand la cursul de actorie la care am fost am jucat un rol in care niste unghii mari si ceva rochie rosu cu negru m-au ajutat destul de mult sa imi definesc personajul negativ. Si da, iau cursuri de actorie, pentru ca cine stie, poate odata si odata voi ajunge si eu pe scena unui teatru din Bucuresti intr-o reprezentatie, chiar daca intr-un rol minor. E una din dorintele pe care le am din copilarie, asa ca am zis ca merita macar sa incerc.

Cat despre kitul de unghii cu gel, ei bine, urmeaza ceva roluri viitoare la care cu siguranta le voi putea folosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *