Suplimente naturiste – Zeolit

Din cand in cand mai primit pe site diverse cereri de promovare pentru diverse produse. In general le luam in seama, sa vedem ce se spune despre aceste produse pe diverse siteuri si sa le faem un review onest. Astazi am dat insa peste un produs pe care unuii dintre autorii acestui site l-au si folosit, iar acesta este Zeolit. Va intrebati ce este Zeolit ? Ei bine, si eu in prima faza, dar in urma unor discutii cu unii oameni care scriu pe acest site, am aflat ca doi dintre acestia il si folosesc si se simt mai bine in urma tratamentului cu Zeolit.

Ei bine, zeolitul este un produs care spune ca ajuta la eliminarea metalelor grele din organism si la detoxifierea organismului. Evident, tinand cont ca majoritatea dintre noi traim in orase, concentratia de metale grele in organism este o problema majora. Va puteti gandi ca in orasele din Romania sunt o multime de factori poluanti care in timp afecteaza sanatatea unor persoane mai susceptibile.

Iar zeolit este bun tocmai pentru aceste persoane. Acesta elimina metalele grele din organism prin diverse combinatii chimice in sange si colon, fiind de altfel si un decontaminant radioactiv, imunostimulent si care are si efect anticancerigen (desi asta e un pic discutabil).

Zeolit vine in forma unui mineral numit clinoptilolit si este folosit de mii de ani in medicina traditionala din China si India, acesta atragand si absorbind metalele grele si toxinele incarcate pozitiv, oferind o mai buna stare organismului uman.

Din ceea ce stiu de la persoanele mentionate mai sus, la inceput nu observi nici un efect (in primele zile), dar dupa o saptamana si ceva, parca ai mai multa vlaga dimineata si ceva mai multa energie in timpul zilei. Pot fi metalele grele, pot fi diverse substante care le absoarbe si care odata eliminate din organism, confera acestuia o stare de bine. Au fost facute teste la nivel mondial si european, iar acest supliment alimentar e aprobat.

Daca va intereseaza, il gasiti la Herbagetica, in cutii de 30, 60 si 120 de capsule, la preturi intre 17 si 44 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *